Skellefteå

Idag tog jag och mammsen en liten mor och dotter dag och åkte iväg till Skellefteå över dagen. Vi hade det så mysigt fönster shopping, gott fika, kollade efter en kavaj, men tyvärr så har jag för stora boobs för att hitta nån som passar T__T *shame for me*

 

Hittade en jättesöt vit tunika med röd broderi på, fick den av mamma! *Tack Mammsen*

 

 

Imorgon blir det att piffa till brorsans lägenhet!

 

Sov gott!

 


Udda julsaker?

 

För dig som gärna vill ha en mera udda julgrans pynt. Jag älskar det som är lite udda men ändå passar in. Allt detta hittade jag på Rusta, av alla ställen. Det behöver verkligen inte vara dyrt eller märkes grejer. Så länge man själv tycker det är fint och tycker om det, så spelar det ju inte någon roll var man hittar saker och ting!

 

 

 

 


Julinsperation

Jag och mamma brukar ibland prata om hur framtidens jul kommer att se ut. Eftersom vi är en väldigt stor familj nu, men alla kusiner, moster och mamma,pappa, Viktor och jag själv. Men tänk när vi kusiner börjar få barn. Det kommer bli fullt ös medvetslös!

 

Men när jag satt på internet nu ikväll fick jag se en sådan söt sak. Ett julbord för barn! Så ska jag göra när vi blir fler och fler.

 

 

Jag har fått massa julkänsla redan, men och andra sidan är det ju inte allt för långt kvar till första advent.

 

JUL SNART!! Gaah! Längtar tills julgranen åker upp!


En dag med bror

En helg kom min bror och hälsade på mig och vi bestämde att vi skulle åka till Storforsen! Oj så roligt det var! Vi år lunch på hotelet och gick och vandrade med Nozz. Det var skönt för lillen att komma ut springa och nosa på all ny snö.

 


Pysen

 

Den där pysbilden bjudar jag på.

 


Myskväll med gänget

För några veckor sedan så hade jag några klasskamrater över för lite filmkväll. Det blev en liten blandning med pyssel också eftersom jag ahde kvar cupcakes och gjorde ny frosting, så alla högg in och gjorde sina egna versioner. Dom små sötnosarna hade även tagit med sig pepparkakor och glögg så vi bestämde oss för att göra pepparkakorna togsöta dom också.

 

Peder(Evelinas fästman), Evelina och Marika


Detaljer

I mitt hem tycker jag det är viktigt med detaljer, i slutändan är det detaljerna som gör hela helheten i ett hem.

Min stil är väl mycket av vintage och Chabby Chic, Emaljskyltar och Madonnor statyer. Men också andra söta detaljer, som tex, en gammal coco colaburk som jag hittade på Röda korset för 5 kr. Jag har hittat så mycket pyssel där dom senaste veckorna och tur är väl att dom bara har öppet 3 dagar i veckan!

 

 

Vad är det som gör helheten i ditt hem?


RSS 2.0